Hoe het actieve vermogen op het hopeCloud platform in te stellen(How to set the active power on hopeCloud)

Hoe het actieve vermogen op het hopeCloud platform in te stellen(How to set the active power on hopeCloud)

Doel:

In sommige regio's moeten klanten het actieve vermogen beperken vanwege de eisen van de lokale netbeheerder. Hopewind biedt hiervoor een oplossing op het hopeCloud platform.

De omvormer moet geregistreerd worden op hopecloud en verbonden zijn met het internet.

De details van de stappen staan hieronder:

1. Zoek het bijbehorende apparaat:

2. Open de corresponderende omvormer op de detailpagina van de datalogger:

3. Klik op de knop "Control" :

4.    Zoek de parameter voor actief vermogen:

5. Stel de parameterwaarde in:

6. Huidige parameterwaarde opslaan: