Hoe in te loggen op het hopeCloud-platform met een SmartClient-account (How to login hopeCloud with SmartClient account)

Hoe in te loggen op het hopeCloud-platform met een SmartClient-account (How to login hopeCloud with SmartClient account)

1. Doel

Voor het gemak van de gebruikers ondersteunt het hopeCloud platform momenteel volledig de gegevensoverdracht van het oude platform (SmartClient). Gebruikers kunnen de omvormergegevens van zowel nieuwe als oude WiFi-dongles bekijken op het hopeCloud platform.

2. Inloggen hopeCloud platform:

Nu heeft het hopeCloud-platform de gegevens van het SmartClient-platform volledig gekopieerd en worden de gegevens van SmartClient in real-time doorgestuurd naar het hopeCloud-platform.

Gebruikers kunnen met hetzelfde account inloggen op hopeCloud en de monitoringgegevens van hun installatie en omvormers bekijken.

Login hopeCloud met het SmartClient-account van de gebruiker:

Link: https://hopewindcloud.eu/

Account: <Zelfde account als SmartClient>

Wachtwoord: 123456

3. Bekijk de gegevens op hopeCloud platform:

Na het inloggen op hopeCloud, kunnen gebruikers dezelfde installatie en omvormer controleren op hopeClould.

Het voorbeeld van de SmartClient-installatie en hopeCloud-installatie ziet er als volgt uit:

Bekijk dezelfde installatie op hopeCloud: