Inbedrijfstelling uitvoeren met behulp van de hopeCloud APP (How to perform near-end commissioning using the hopeCloud APP)

Inbedrijfstelling uitvoeren met behulp van de hopeCloud APP (How to perform near-end commissioning using the hopeCloud APP)

Doel:

Bij de inbedrijfstelling van de 250/350 kW omvormer kunt u parameters instellen en bedrijfsgegevens bekijken via de hopeCloud APP door uw smartphone te verbinden met het lokale WiFi- toegangspunt van de omvormer.

1 . Download en installeer de " hopeCloud "-app

1.1 Zoek naar " HopeCloud " in de App store of Google Play.

2 . Open de “HopeCloud” app en open het inlogscherm:

3 . Klik op "..." rechtsbovenin en klik op "Hulpmiddelen",  zoals hieronder weergegeven:

4 . Klik op “Lokale toegang”. Zoals hieronder weergegeven:

5 . Klik op “WiFi verbinden”. Zoals hieronder weergegeven:

6. Zoek het WiFi- toegangspunt afkomstig van de omvormer. De SSID is het S/N (serienummer) van de omvormer, zoals hieronder te zien is. Nadat u het juiste toegangspunt hebt gevonden, maakt u er verbinding mee. Het WiFi- wachtwoord is “12345678”.

7. Nadat de WiFi- verbinding tot stand is gebracht, keert u terug naar de " hopecloud " APP, u ziet het S/N van de omvormer in het APP-scherm en klikt vervolgens onderaan op "Volgende". Zoals hieronder te zien is:

8. Nu kunt u beginnen met het inbedrijfstellingsproces in de hopeCloud-app. De volgende taken kunnen worden uitgevoerd: Netcode instellen, Systeem informatie bekijken, Parameter waardes wijzigen, Firmware upgrade uitvoeren.