Wijzig de communicatiemethode van PLC naar RS485 voor de 250kW omvormer (Change the communication mode to RS485 for 250kW inverter)

Wijzig de communicatiemethode van PLC naar RS485 voor de 250kW omvormer (Change the communication mode to RS485 for 250kW inverter)

Doel:

De standaard communicatiemethode van 250kW-omvormer is PLC, als de klant de RS485 wil gebruiken, moet het de onderstaande verrichting doen om de communicatiemethode te veranderen.

Opmerking: Als u geen hopeInsight heeft, raadpleeg dan het afzonderlijke artikel over het installeren van hopeInsight op uw computer: “Hoe hopeInsight-software op pc te installeren”

1. Log in op hopeInsight wanneer je ter plaatse bent:

1.1 Log in met de eerder ontvangen inloggegevens via WiFi of seriële verbinding. Voor details over hoe u de omvormer op de computer aansluit of details over de inlogprocedure, verwijzen wij u naar de aparte handleiding om de omvormer te verbinden met hopeInsight: “Hoe 250&385kW omvormer verbinden met hopeinsight(PV)”

2. Wijzig de interface in PLC:

2.1 HopeInsight gaat standaard naar de PV string interface. Volg de pijlen in de figuur om hopeInsight te wijzigen naar PLC-interface.

2.2 Koppel de USB-kabel los en wacht tot de foutmelding "comm connect failed" verschijnt.

2.3 Steek de USB-stekker weer in je laptop, wacht en de volgende melding verschijnt.

2.4 De interface verandert naar de PLC zoals hieronder.

3. De communicatiemethode en snelheid van het apparaat wijzigen:

3.1 Verander de Baudrate van de communicatie in 96.

3.2 Wijzig de communicatiemethode in RS485.